+38 (050) 313 62 50
ЗАПИС НА КОНСУЛЬТАЦІЮ
ПОСТАВИТИ ЗАПИТАННЯ
Триває набір до психоаналітичної групи в Житомирі
15.09

Відкрито набір до нових психотерапевтичних груп у Житомирі

Для зарахування до психотерапевтичної групи необхідно пройти безкоштовну співбесіду з ведучими. На зустрічі Ви зможете оцінити, чи підходить Вам такий формат, або знайти для себе інший шлях вирішення проблем.   

Бажаючих пройти безкоштовне клієнтське інтерв’ю, просимо попередньо записуватись у ФБ, обов’язково залишаючи номер телефону, або зателефонувати ведучим за номерами: 0503136250 та 0967005713. 

- методи, що використовуються: груповий психоаналіз, символдрама, екзистенціальна    психотерапія;                                                                                   

 - кількість учасників: до 8 клієнтів та 2 ведучих;                                                      

- графік роботи груп: кожного четверга 1,5 годинні сесії, початок ранкової о 9.30 та 18.30 вечірня;  

 - тривалість груп: 9 місяців, загальна кількість 36 сесій;       

 - вартість та умови: участь в одній сесії 250 грн., після 3 - 5 сесій група «закривається» та не приймає нових           учасників

Ведучі групи:

Алла Ликова - психолог, психотерапевт з методу символдрама, член Української спілки психотерапевтів, організатор проекту психологічної просвіти ПсиПункт у м. Житомирі. Психологічна практика з 2009 р.

Марат Дарман - психолог, психоаналітик, груповий психоаналітик, член Української спілки психотерапевтів та Європейської конфедерації психоаналітичної психотерапії, психоаналітик центру IMAGO у м. Києві, має приватну психотерапевтичну практику в м. Києві та в м. Житомирі. Психологічна практика з 2006 р.